Головна | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 09:53

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 18

Спортивно-масовий захід серед учнів 5-6 класів "Олімпійське лелеченя" - стартував!

В цю мить на спортивній арені зібралися учасники, гості, вболівальники, їх батькі і почесні гості. Команди та члени жюрі склали присягу чесно змагатися і чесно судити.

Відкривати цей захід випала честь хореографічному колективу "Cool kidz"

Програма заходу складалася з 3-х частин: презентація команди, комбінована естафета та перевірка знань з історії олімпійських ігор.

Команди змагалися одна краще іншої, а тому можна було лише поспівчувати членам суддівської бригади. Вболівальники підтримували свої команди гучними оплесками, танцювальними рухами, розмахували прапорами та плакатами. 

Свято вийшло веселим, яскравим і по-справжньому олімпійським.

Хочемо привітати команди 5-А, 6-Б, 6-В, які визнано найкращими в різних номінаціях. Дякуємо всім без виключення класним колективам та їх керівникам: Манько Ілоні Володимирівні, Степанчак Ірині Євгеніївні, Сердюк Юлії Володимирівні, Калашнику Валерію Вікторовичу, Валковій Валентині Григорівні, Пивовар Вікторії Іванівні та Семаковій Наталії Іванівні за підготовку до свята.

Свято скінчилося! "Олімпійське лелеченя", до зустрічі наступного року!



Переглядів: 1342 | Додав: rude_nata | Дата: 18.02.2012 | Коментарі (0)

17 лютого в НВК ім.Л.І.Бугаєвської відбулося надзвичайне свято - відкриття кабінету Олімпійської освіти та спортивно-масовий захід "Олімпійське лелеченя".

На урочисту частину були запрошені почесні гості:

Голова Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України: Гетьман Інесса Рудольфівна

Заступник голови Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України, Чемпіон ХХІІ Олімпійських Ігор: Кисельов Володимир Вікторович

Голова Представництва Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України в місті Комсомольську, Голова Правління Відкритого Акціонерного Товариства «Полтавський ГЗК»: Лотоус Віктор Вікторович

Голова телерадіокомпанії « ГОК ТВ», член правління Представництва Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України в місті Комсомольську : Богодіст Володимир Петрович

Виконавчий директор Представництва Полтавського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України в місті Комсомольську, майстер спорту СРСР Шишліков Микола Вікторович

Зустрічали гостей Богині Олімпу "Історія Олімпійських ігор бере свій початок у Стародавній Греції. І як говорять легенди, саме ми, боги, поклали початок Олімпійським іграм.

Олімпійський спорт - це дивовижне явище в історії людства і воно заслуговує на пильну увагу, вивчення і пропаганду.

Саме у Олімпії був виданий наказ щоб 17 дня місяця лютого 12 року в цьому палаці, біля славетного Дніпра  відкрити малу споруду, де буде панувати історія Олімпійських ігор, де юні олімпійці будуть вивчати і наслідувати сучасних олімпійських чемпіонів."

Тут, у кабінеті Олімпійської освіти було запалено Олімпійський вогонь. Це була зворушлива і відповідальна мить. Кисельов Володимир Вікторович та Шишліков Микола Вікторович звернулися до всіх присутніх з вітальним словом, а також вручили подарунки від обласного відділення Національного олімпійського комітету.

Колону, що рухалася до місця початку змагань очолили спортивна гордість школи  випускниця  закладу, майстер спорту України з веслування на байдарках, неодноразова чемпіонка  України Сарапулова Ілона з олімпійським прапором та учень 11 класу кандидат у майстри спорту з плавання неодноразовий переможець та призер обласних змагань з плавання Слабун Дмитро з Олімпійським вогнем.


Переглядів: 637 | Додав: rude_nata | Дата: 18.02.2012 | Коментарі (0)

17 лютого весь світ відзначає дужє хороше свято - Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Учні нашої школи не стояли осторонь цього свята. 

Вихованці початкової школи виготовили листівки доброти і передали агентам громадської організації "Родіс". Також було зібрана чимала кількість одягу, іграшок, канцтоварів, які були передані службі соціальної підтримки сімей та центру соціально-психологічної реабілітації дітей у м.Комсомольську. У цей самий день на рахунок благодійного фонду "Милосердя" було перераховано гроші у сумі 400 грн.

Дякуємо всім, хто взяв участь в цій приємній і добрій акції!


Переглядів: 560 | Додав: rude_nata | Дата: 18.02.2012 | Коментарі (0)

16 лютого в нашому закладі відбулося свято мужності і чоловічої відваги, хоча не зовсім і чоловічої. ) В цей день для учнів 10-11 класів вібулося віськово-спортивне театралізоване свято "Наш солдат із миром дружить в українськім війську служить", з нагоди Дня захисника Вітизни, яке відзначатиметься 23 лютого.

Команди учасників змагалися у військовій підготовці, виконували наряд по кухні, перетягували канат і відпочивали під час огляду військового огляду художньої самодіяльності. 


Не дивлячись на те, що в команда 11-Б класу, з вагомих обставин, в  переважаній більшості складалася з дівчат, вони гідно змагалися,  не відступаючи ні на крок. 

 Яскравими були і виступи вболівальників під час огляду художньої самодіяльності. Вперше, за чотири роки існування цього свята, на ньому прозвучала пісня "Огонек" у виконанні учениці 10-Б класу, Лілії Свириденко. А учні 10-А класу підготували театралізовану пісню "Идет солдат по городу". 

Свято відбулося! Є переможці, але не має переможених!


Переглядів: 689 | Додав: rude_nata | Дата: 18.02.2012 | Коментарі (0)

2
Вітаємо театральний колектив "Романтики" та їх керівника Аліну Володимирівну Чабанову з перемогою на міському конкурсі театральних колективів загальноосвітніх навчальних закладів, а також Данила Гриценка - за "кращу чоловічу роль" та Лілію Галаган  - за "кращу роль другого плану"!
Так тримати!



Переглядів: 681 | Додав: rude_nata | Дата: 18.02.2012 | Коментарі (0)

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz