Головна | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 23:00

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
Віддзвенів останній дзвоник. Для когось (випускників) він був дійсно останній і попереду найскладніше у їх житті літо, для декого - невеличка перерва перед штурмом наук, а для інших - відпочинок: легкий і безтурботний.
Як складеться доля випускників та екзаменованих, ми будемо спостерігати, а от як відпочивається у пришкільному таборі "Дзвіночок" - ми попитали у його мешканців.
Наталя: "Мені тут дуже подобається: ігри, розваги, хороші вихователі"
Сергій: "Прикольно!"
Юля: "Ми наче і не розставалися зі своїми шкільними друзями, а годують як класно"
Сашко: "Якби ще дозволили купатися, то я б усе літо провів би в "Дзвіночку"
Олена: "Трохи сумую за мамою, хоча тут і весело"
Як бачимо, настрій у наших "дзвіночків" - гарний, а його працівники зроблять усе можливе, аби діти оздоровилися і добре провели 21 день табірної зміни.

Переглядів: 767 | Додав: rude_nata | Дата: 03.06.2011 | Коментарі (0)

Вітаємо шкільний театр "Романтики" та його керівника Чабанову Аліну Володимирівну
з ІІ місцем на обласному конкурсі шкільних театральних колективів!

Так тримати!
Переглядів: 657 | Додав: rude_nata | Дата: 12.04.2011 | Коментарі (0)

До уваги випускників!

З 1 січня 2011 року розпочато реєстрацію осіб, які виявили бажання взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні у 2011 року.

Зверніть увагу!!! У зв’язку із здійсненням перерозподілу областей, підпорядкованих Харківському регіональному центру оцінювання якості освіти, повідомляємо. Для проходження пробного тестування 2 та 9 квітня 2011 року Вам не потрібно вживати жодних додаткових заходів.

Ви будете запрошені на пункт пробного тестування, що знаходиться в окрузі, який Ви самостійно обрали під час реєстрації.

Вся необхідна інформація буде розміщена у березні 2011 року на Вашій персональній сторінці.

Звертаємо Вашу увагу, що мешканці Полтавської області під час реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2011 року мають надсилати реєстраційні документи на адресу Харківського РЦОЯО.

Детальна інформація на сайті:

www.zno-kharkiv.org.uа


Переглядів: 729 | Додав: rude_nata | Дата: 08.01.2011 | Коментарі (0)

27-29 жовтня 2010 року в Київському палаці дітей та юнацтва Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, компанія «Виставковий світ» проводили Другу виставку «Інноватика в освіті України».

У виставці взяли участь 422 навчальних заклади України.

За результатами участі у виставці Комсомольский НВК ім.Л.І.Бугаєвської нагороджений Бронзовою медаллю Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України за перемогу в номінації «Інновації у співпраці підприємств, наукових установ, структур бізнесу, міжнародних організацій, видавництв з системою освіти.»

Переглядів: 773 | Додав: rude_nata | Дата: 05.11.2010 | Коментарі (0)

,

10 жовтня у міській виставковій залі відбулося відкриття авторської виставки декоративно-прикладного мистецтва Марченко Олександри Андронівни, вчителя  НВК ім. Л.І. Бугаєвської  "Від серця до прекрасного"

На виставку завітало багато почесних гостей: заступник міського голови з гуманітарних питань Биндич Л.М., начальник міського відділу культури і туризму Зеленська І.І., начальник міського відділу освіти Шошина І.В., педагогічний колектив на чолі з директором Тузіковою А.М.

Багато теплих слів було сказано в адресу майстрині. Її роботи дивували різноманітністю: тут були і картини з солоного тіста, і вироби з бісеру, в'язані шалі, вишиті рушники та багато інших робіт, кожна з яких несла в собі позитивну енергію. Як зауважила Любов Романівна Брагілєва, директор виставкової зали,  в час інформаційних технологій  ми зовсім забули про  мистецтво творити своїми руками.

Ірина Іванівна Зеленська, порівнюючи роботу народних майстрів,  які в цей прибули на фестиваль "Козацькі сурми"  з усієї Полтавщини, сказала,  що роботами Олександри Андронівни вражена не менше.  "Ми дуже горді тим, що у нашому славному молодому місті Комсомольську є такі шановні майстри, є такі талановиті люди, які не тільки продовжують національні традиції нашого народу , а й можуть передавати їх, навчаючи дітей, наше майбутнє.

"Шановна Олександра Андронівна! Хотілося б сказати - дуже добре, що серед наших учителів є такі творчі вчителі як Ви. Якщо замислитися, предмет фізика - це чоловічий предмет і жінка його не може викладати, то я скажу, вибачте, така жінка, яка уміє творчо працювати, може й творчо викладати свій предмет, бо у всіх цих виробах теж є фізика. Ви передаєте свої знання нашим дітям і дуже добре, що сьогодні тут присутні наші учні, бо вони впитують в себе все те краще, що зроблене руками наших вчителів і, сподіваюсь, будуть продовжувати традиції нашого народу, наших комсомольчан," - такими словами привітала Олександру Андронівну начальник міського відділу освіти Ірина Володимирівна Шошина.

 

Звичайно, привітати й підтримати свою колегу на виставку завітав колектив НВК ім. Л.І. Бугаєвської .

"Шановна Олександра Андронівна, шановні гості, шановні учні, шановні колеги!" - звернулася до присутніх директор Алла Миколаївна Тузікова. "Мені, мабуть, найбільш приємно, що перший учитель у місті, який ділиться своєю творчістю із колегами, із друзями, із учнями - це вчитель нашого закладу. Я б хотіла сказати, що в цій людині творчості стільки, що невідомо чи є їй межі. За 31 рік роботи у закладі вона була і заступником директора, і вчителем фізики, і  вчителем трудового навчання, вона опікувалася охороною праці, була головою профспілки. І сьогодні від імені адміністрації, педагогічного і учнівського колективу ми щиро вдячні, що ви у нас є, тому що ви нас спонукаєте, бо якщо ви йдете попереду, нам соромно і ми намагаємося вас наздоганяти і творити щось нове. Це зразок вчителя, зразок людини, зразок матері, зразок бабусі, тому що Ви виховуєте з пелюшок двох внуків, яких теж творчо розвиваєте. Тому, Олександра Андронівна, здоров'я, не знаю в якому степені, на довгі роки. Творіть, а ми будемо вчитися  у вас"


center center center center   center   center

Переглядів: 1201 | Додав: rude_nata | Дата: 16.10.2010 | Коментарі (0)

Київ – Комсомольськ: обмін досвідом

Київ – Комсомольськ: обмін досвідом15 вересня 2010 року голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України О.М. Яцунь у складі делегації представників Головного управління освіти та Київської міської державної адміністрації взяв участь у виїзному семінарі до м. Комсомольська Полтавської області.

 

Семінар був присвячений вивченню питань фінансової самостійності навчальних закладів та енергозбереження. Відбувся обмін досвідом стосовно раціонального використання енергетичних ресурсів, розглянуті переваги автономного обслуговування енергоносіїв.

 

Завершення семінару було ознаменоване домовленостями між сторонами про співпрацю.

 

 

Прес-служба КМОППОіНУ

Посилання: http://profspilka.kiev.ua/publikacii/novyny/756-kiyiv-komsomolsk-obmin-dosvidom.html


Переглядів: 949 | Додав: rude_nata | Дата: 16.09.2010 | Коментарі (0)

Вітаємо Леоніда Володимировича Кузьміна з обранням Головою батьківського комітету НВК ім.Л.І.Бугаєвської. Бажаємо успіхів у цій нелегкій справі!
Переглядів: 736 | Додав: rude_nata | Дата: 08.09.2010 | Коментарі (0)

На всіх чекає вже шкільна країна,

Розкриють двері класи через мить.

І ось – настане та хвилина,

Коли наш перший дзвоник продзвенить.


1 вересня 2010 року в усіх школах нашої квітучої Батьківщини пролунав Перший дзвоник. У цей день НВК ім.Л.І.Бугаєвської також вітав своїх першачків, а прийшло цього року до школи 93 маленькі учні...

Привітати учнів зі святом завітало багато гостей: начальник головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області Валерій Костянтинович Руденко, який прибув за дорученням Голови обласної Держадміністрації, заступник міського голови з гуманітарних питань Биндич Людмила Михайлівна, начальник відділу з фізичної культури і спорту Віктор Володимирович Подрєзан, методист міського методичного кабінету Надія Дмитрівна Угнічева,  начальник управління пенсійного фонду у м.Комсомольську Нестеренко Світлана Григорівна, заступник директора з промислової безпеки та охорони праці ПГЗК Ігор Михайлович Зінченко, представник дирекції ПГЗК з кадрових питань і побуту Руслан Іванович Клименко, завідуючі ДНЗ "Горобинка"  Світлана Валентинівна Кулініч та ДНЗ "Попелюшка" Олександра Вікторівна Грищенко .

Особливим цей день був також і для одинадцятикласників. Сьогодні для них продзвенів останній Перший дзвоник.  Але, не дивлячись на це, у наших гостей знайшлось багато добрих побажань для всіх учнів НВК.

Традиційно на лінійці, присвяченій Дню Знань, вручаються нагороди учням і вчителям, які надійшли на адресу школи під час літніх канікул. Та всеж найбільше уваги в цей день отримали учні 1-х класів: ПГЗК знову порадував первачків щедрими подарунками, учні 5-х класів  вручили класний оберіг - ляльку Марійку, а учні одинадцятих класів прикрасили святкове вбрання малюків - маленькими дзвіночками. А на додачу  до всього вони отримали горщики зі шкільною кашею, яка зробить їх однокашниками. 


І, звичайно, яке ж свято Першого дзвоника без  переливів першого дзвінка. Святкова процесія зробила почесне коло. Свято наближається до завершення, попереду цілий навчальний рік.

Тож, бажаємо вам, любі першачки, впевненно переступити порог шкільної країни!

Шановні одинадцятикласники! У вас залишилося зовсім не багато часу до того дня, коли ви зробите свій вибір. Тож бажаємо вам не помилитися у цьому.

Дорогі учні НВК ім.Л.І.Бугаєвської! Бажаємо усім вам великих успіхів у навчанні, міцної дружби, цікавих уроків та веселих перерв!

   




Переглядів: 856 | Додав: rude_nata | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

                  
"Ми прагнемо зробити школу такою, яку б діти закінчували, усвідомлюючи свої таланти і здібності, що допоможе  стати їм тим, ким вони прагнуть."
Директор НВК ім.Л.І.Бугаєвської
А.М. Тузікова
       

Переглядів: 808 | Додав: Askold | Дата: 21.08.2009

« 1 2 ... 9 10 11

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz