Головна | RSSЧетвер, 28.03.2024, 12:20

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Глибоко помиляється той,  хто вважає, що школа та її працівники влітку відпочивають. Так, за "законом жанру"  в навчально-виховному процесі  канікули, але вчителям та  керівництву школи не до відпочинку. Слід відремонтувати кабінети, коридори, спортивні та актові зали і на всі ці роботи лише 3 місяці. Так, робота кипить, зроблено вже багато, але  залишилось теж не мало та вже зовсім скоро, батьки і діти, зможуть оцінити роботу закладу в літній період.


Переглядів: 626 | Додав: rude_nata | Дата: 26.07.2012 | Коментарі (0)

Благодійний фонд братів Кличко вже котрий рік поспіль проводить конкурс "Клич друзів - граймо разом!" Кожного разу вони розігрують 12 спортивних майданчиків, які будуть встановлені у дворі переможців. Педагог-організатор НВК ім.Л.І. Бугаєвської Руденко Наталія Митрофанівна разом з учнями закладу, який є освітньо-інформаційним центром Національної мережі Шкіл сприяння здоров'ю, стала ініціатором та співорганізатором участі у цьому конкурсі. 

"Я дізналась про цей конкурс під час перебування на форумі "Добро починається з тебе". До закінчення терміну подання заяв (25 травня)  залишалося всього 3 дні, обсяг роботи, який необхідно  виконати чималий: слід було відправити колективний лист з підписами від родин, що мешкають у дворі, фотоматеріали заходів, дозвіл на встановлення майданчика, а в цей час у школі, напружений тиждень, закінчення навчального року, та знайшлися батьки, які також небайдужі до виховання власних діточок. Разом з Світланою Кривошея,  ввечорі того ж дня, ми організували малечу для проведення ігор, естафет.  Діти, збіглися на "збори", як бджоли на мед. Їм, виявилося, того і треба було, щоб хтось їх згуртував, з ними пограв, навчив, як проводити час. Матеріали було зібрано і відправлено, залишалося чекати. 

І ось, 3 червня, на сайті Благодійного фонду братів Кличко з'явилася інфорація про переможців. Побачивши там нашу область, наше місто і нашу вулицю, я не повірила своїм очам.  Організатори конкурсу обіцяють, що вже в липні ці майданчики з'являться у дворах. До сьогоднішнього дня, я тримала цю інформацію в секреті, як говорять "Скажемо гоп, як перескочимо". Та коли побачила відео, на якому один з братів Кличко назвав нас переможцями, можу сміливо сказати всім -  МИ ВИГРАЛИ, чекаємо на спортмайданчик вже найближчим часом."

Відео оголошення переможців

            




Переглядів: 767 | Додав: rude_nata | Дата: 13.06.2012 | Коментарі (0)

13 червня 2012 року на довгий час залишиться у пам'яті малечі пришкільного табору "Дзвіночок"  Цей день не відзначився перемогою нашої збірної на Євро, але  енергетика, яка вирувала у повітрі, емоції, що переповнювали дітей, були не меншими.
Цього дня на берег міського пляжу прибув морський цар Нептун.
Прибув він не сам, а зі своєю свитою, яка цілу годину розважала малечу. Діти зустрічали гостей оплесками, із задоволенням грали у "Водоносів", танцювали із Бабою Ягою, будували замки з піску  та морські фігури під час гри "Море хвилюється", співали веселі пісні.
Та найнесподіванішим для них стало купання директора та працівників табору, вихователів і вожатих загонів. Діти із задоволенням скандували "Сумно, сумно!", адже після цих слів чортенята "кидали" у воду всіх, хто "завинив" перед дітьми. Після команди "Плі!" всі кинулися до водної зброї і "скупали" тих, хто залишився сухим. Свято вийшло надзвичайно цікавим. Стомлені та щасливі діти повернулися до табору та заснули без задніх ніг.






Переглядів: 599 | Додав: rude_nata | Дата: 13.06.2012 | Коментарі (0)

У пришкільному таборі "Дзвіночок", що працює на базі НВК ім.Л.І.Бугаєвської, кожен день неповторний. Працівники табору намагаються створити всі умови для того, щоб  відпочиваючі в ньому учні не нудьгували ні хвилини, а в їх пам'яті залишилися лише щасливі і радісні миттєвості.

Кожен день у таборі не схожий на інший. Так, 1 червня відбулося свято "Планета "Дитинство", під час проведення якого діти грали в ігри, пускали мильні бульбашки, "побували" у цирку.  

5 червня, у Всесвітній день охорони навколишнього середовища, для малечі був проведений екологічний квест. На 8-ми станціях діти дізнавалися нове про оточуюче середовище, пригадували пісні про природу, малювали картини, будували скульптури та багато ін. В цей день також відбувся конкурс пісочних фігур. Наступного дня, у День журналіста, діти стали учасниками шоу-програми "Щоб журналістом стати - не треба язик за зубами тримати". Малеча вивчала "ази" професії телеведучих - скоромовки. Вчилися складати казки за картинками-підказками, а найцікавишим був конкурс "Зіпсований телефон".

А ви були на "Євробаченні"? Ні!? А наші вихованці, навіть, брали в ньому участь. Так, так! 4 загони відправили своїх учасників на пісенне шоу "Дитяче Євробачення", під час якого глядачі переглянули не лише виступи артистів, а й новостворені відеокліпи пісень з відомих мультфільмів. Почувши музику, гомін, оплески, до вуличної зали потяглися й перехожі з дітьми, що гуляли поруч.

Останній день тижня був не менш насиченим: конкурс композицій до Всесвітнього дня океанів "Підводне царство", турнір з шашок та шахів, перегляд мультфільму, вручення нагород і вітання переможців. 

Ми хочемо подякувати нашим вожатим, які завзято беруться до кожної справи: це учні 10-А та 10-Б, 6-В, 7-В та 8-В класів, студент 2-го курсу ПНПУ ім.В.Г.Короленка - Манько Максим, а також випускники школи Роман Свинаренко, Валерія Руденко, які за власним бажанням "працюють"  у таборі.

  

  

  

  

  

  


Переглядів: 762 | Додав: rude_nata | Дата: 08.06.2012 | Коментарі (0)

31 травня учні НВК ім.Л.І.Бугаєвської провели вуличну акцію "Обміняємо цигарку на чисте повітря"

Під час акції діти  пропонували перехожим обміняти цигарку на кульку з чистим повітрям, роздавали буклети "Хочеш жити - кидай палити", в яких  висвітлили проблему тютюнопаління та шкідливість пасивного паління.



  


Переглядів: 609 | Додав: rude_nata | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

31 травня на подвір'ї школи відбулася урочиста лінійка з нагоди вручення свідоцтв про неповну загальну освіту учням 9-х класів.

72 хлопці та дівчини, склавши іспити і, визначившись із майбутнім, зібралися, щоб отримати свій перший та головний документ, а також востаннє побути з однокласниками, які вирішили закінчити своє навчання у школі.

Алла Миколаївна Тузікова звернулася до випускників із теплими словами побажань, звернула увагу на те, що залишивши поріг школи, діти покидають своє дитинство. Закликала їх не поспішати ставати дорослими і 1 вересня 2012 року прийти до 10-го класу.

Переглядів: 653 | Додав: rude_nata | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

28 травня в НВК ім.Л.І.Бугаєвської розпочав роботу пришкільний табір "Дзвіночок".  Протягом двох днів загони готувалися до урочистого відкриття табірної зміни: знайомилися один з одним, обирали назву та девіз загону, старанно їх вивчали.

 30 травня на подвір'ї школи зібралися діти, вихователі, вожаті, адміністрація табору, лунала музика, створюючи святковий настрій. Ведучі побажали дітям добре відпочити, оздоровитися, знайти нових друзів і весело провести час.

Черга представлятися настала і загонам. Як з'ясувалося, цього літа у "Дзвіночку" будуть відпочивати діти із загонів "Дельфін", "Семейка", "Одуванчик" та "Винни-Пух". Разом з музичним керівником Мариною Григорівною Попович діти заспівали пісню "Табірна зміна". 
Після відкриття діти разом з дорослими були запрошені на "Шоу вожатих", яких вже встигла полюбити малеча. Їх щира підтримка під час змагань - найкращий тому доказ.  Приз, які отримали і вожаті, і діти - виступ шкільного драматичного театру "Романтики"

"Дзвіночок" - продзвенів, табірну зміну відкрив! Бажаємо всім приємного відпочинку!


Переглядів: 1137 | Додав: rude_nata | Дата: 31.05.2012 | Коментарі (0)

25 травня свято прощання з початковою школою завершило навчальний рік. Похвальні листи вручено, всі слова сказані, починається пора канікул.

Отже, ми прощаємося з учнями до 1 вересня 2012 року.

Переглядів: 517 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

25 травня в НВК ім. Л. І. Бугаєвської відбулося свято останнього дзвоника для учнів 1-8 та 10 класів. Свято вийшло радісним і водночас сумним. Радісним від того, що нарешті учні дочекалися таких жаданих канікул, а сумним, тому що вперше воно проходило без випускників, їх чутливого вальсу,  настанов молодшим школярам.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Скрипниченко Віра Петрівна підсумувала досягнення учнівського, педагогічного та батьківського колективів за 2011-2012 н.р.

Магістр знань із своїми помічниками привітали учнів із закінченням навчального року та передав грамоти і похвальні листи, які були  вручені учням за високі досягнення у навчанні.

Вокальна група "Первоцвіт" побажала всім бути неповторними, особистими та при цьому пам'ятати, що у всіх нас одне коріння.

Останній дзвоник випала честь дати учасникам агітбригади "Екологічна варта", які гідно представили Полтавську область  на Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти і посіли почесне ІІ місце.

Свято скінчилося. Гомін у шкільному дворі затих  до 1 вересня 2012 року.

Переглядів: 557 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

22 травня у м.Київ відбувся Національний форум Всеукраїнського конкурсу "Добро починається з тебе"

На конкурс  було подано більше 300 проектів. 100 фіналістів запросили в цей день у Будинок вчителя. До фіналу пройшов і проект НВК ім. Л. І. Бугаєвської під керівництвом Наталії Руденко, яка презентувала на цьому форумі роботу закладу  в даному напрямку.

Дуже приємно, що проект був відзначений членами журі і нагороджений дипломом лауреата, який був вручений засновницею фонду "Україна 3000" – Катериною Ющенко.

Ми вдячні всім: учням, вчителям, батькам, які допомогали нам в цій святій справі. Спільними зусиллями, протягом року нам вдалося зібрати близько 11 тис.грн. на лікування хворих діточок. Можливо ці кошти є незначними в тисячах щоденних витрат родин, але комусь вони подарували надія на одужання, життя. 

Закликаємо вас і надалі бути активними учасниками благодійних акцій, адже ще так багато людей потребує нашої з вами допомоги. Пам'ятайте, що всі добрі справи обов'язково повернуться вам сторицею.

Детальніше про подію можна прочитати тут


Переглядів: 767 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz