Головна | RSSВівторок, 23.04.2024, 12:32

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Жовтень » 16
,

10 жовтня у міській виставковій залі відбулося відкриття авторської виставки декоративно-прикладного мистецтва Марченко Олександри Андронівни, вчителя  НВК ім. Л.І. Бугаєвської  "Від серця до прекрасного"

На виставку завітало багато почесних гостей: заступник міського голови з гуманітарних питань Биндич Л.М., начальник міського відділу культури і туризму Зеленська І.І., начальник міського відділу освіти Шошина І.В., педагогічний колектив на чолі з директором Тузіковою А.М.

Багато теплих слів було сказано в адресу майстрині. Її роботи дивували різноманітністю: тут були і картини з солоного тіста, і вироби з бісеру, в'язані шалі, вишиті рушники та багато інших робіт, кожна з яких несла в собі позитивну енергію. Як зауважила Любов Романівна Брагілєва, директор виставкової зали,  в час інформаційних технологій  ми зовсім забули про  мистецтво творити своїми руками.

Ірина Іванівна Зеленська, порівнюючи роботу народних майстрів,  які в цей прибули на фестиваль "Козацькі сурми"  з усієї Полтавщини, сказала,  що роботами Олександри Андронівни вражена не менше.  "Ми дуже горді тим, що у нашому славному молодому місті Комсомольську є такі шановні майстри, є такі талановиті люди, які не тільки продовжують національні традиції нашого народу , а й можуть передавати їх, навчаючи дітей, наше майбутнє.

"Шановна Олександра Андронівна! Хотілося б сказати - дуже добре, що серед наших учителів є такі творчі вчителі як Ви. Якщо замислитися, предмет фізика - це чоловічий предмет і жінка його не може викладати, то я скажу, вибачте, така жінка, яка уміє творчо працювати, може й творчо викладати свій предмет, бо у всіх цих виробах теж є фізика. Ви передаєте свої знання нашим дітям і дуже добре, що сьогодні тут присутні наші учні, бо вони впитують в себе все те краще, що зроблене руками наших вчителів і, сподіваюсь, будуть продовжувати традиції нашого народу, наших комсомольчан," - такими словами привітала Олександру Андронівну начальник міського відділу освіти Ірина Володимирівна Шошина.

 

Звичайно, привітати й підтримати свою колегу на виставку завітав колектив НВК ім. Л.І. Бугаєвської .

"Шановна Олександра Андронівна, шановні гості, шановні учні, шановні колеги!" - звернулася до присутніх директор Алла Миколаївна Тузікова. "Мені, мабуть, найбільш приємно, що перший учитель у місті, який ділиться своєю творчістю із колегами, із друзями, із учнями - це вчитель нашого закладу. Я б хотіла сказати, що в цій людині творчості стільки, що невідомо чи є їй межі. За 31 рік роботи у закладі вона була і заступником директора, і вчителем фізики, і  вчителем трудового навчання, вона опікувалася охороною праці, була головою профспілки. І сьогодні від імені адміністрації, педагогічного і учнівського колективу ми щиро вдячні, що ви у нас є, тому що ви нас спонукаєте, бо якщо ви йдете попереду, нам соромно і ми намагаємося вас наздоганяти і творити щось нове. Це зразок вчителя, зразок людини, зразок матері, зразок бабусі, тому що Ви виховуєте з пелюшок двох внуків, яких теж творчо розвиваєте. Тому, Олександра Андронівна, здоров'я, не знаю в якому степені, на довгі роки. Творіть, а ми будемо вчитися  у вас"


center center center center   center   center

Переглядів: 1203 | Додав: rude_nata | Дата: 16.10.2010 | Коментарі (0)

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz