Головна | RSSСубота, 20.04.2024, 12:45

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Цьогорічний міський конкурс юних гумористів дав учасникам драматичного гуртка "Романтика" Демьянову Олегу та Говоруну Дмитру побувати на обласному конкурсі "Вишневі усмішки", який проходив 25 жовтня в малому залі ОЦЕВУМу. Хлопці досить вдало виступили, отримавши впевнену перемогу в своїй віковій категорії.

Ми від усього серця вітаємо керівника гуртка Аліну Володимирівну Чабанову та її вихованців з перемогою!

 

Переглядів: 698 | Додав: rude_nata | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (0)

14-15 жовтня цього року в місті Яремче (Івано-Франківська область) відбувся  Третій Чемпіонат України з бізнес-моделювання для старшокласників. Чемпіонат підсумує результати роботи Всеукраїнського молодіжного економічного проекту «Лабораторія бізнес-моделювання» впродовж 2009-2011 років. Даний проект ставить собі за мету практичне долучення молоді до процесу соціально-економічного регіонального розвитку та формування в Україні майбутньої регіональної бізнес-еліти.

Брали участь 24 команди з десяти регіонів України. Полтавську область представляла  команда НВК ім. Л.І. Бугаєвської. Ми презентували проект створення науково-виробничого холдингу «AROMASTYLE» («Аромастайл»).

Мета проекту

·        створення нової наукової та промислової галузі – одорології;

·        об’єднання зусиль щодо створення колекції різноманітних запахів – своєрідного «банку запахів»;

·        впровадження новітніх одорологічних технологій у всі сфери життя людини: медицину, криміналістику, харчову промисловість, Інтернет тощо.

 

У фінальному турі до оцінювання проектів були залучені представники бізнесу, фінансових установ та приватні особи в якості членів Палати Інвесторів. Саме вони вирішили, що наш проект достоїш звання Першого віце-чемпіона.

 

Переглядів: 763 | Додав: rude_nata | Дата: 20.10.2011 | Коментарі (0)

Протягом перших двох тижнів жовтня в НВК ім.Л.І.Бугаєвської проходила декада охорони довкілля. Заплановані заходи охопили всіх учнів нашої школи та, навіть, їх батьків. Для учнів початкової школи відбулися екскурсії до екологічної музейної кімнати, а для творчої групи вчителів географії м.Комсомольська та м.Кременчука вчителем географії нашого закладу Богдановою-Портяною Мариною Володимирівною був проведений "Веб-квест".

Конкурс малюнків "Ліс-наше багатство", фотоконкурс "Природа мого краю", екологічна вітальня "Рослини захисники від радіації", виставка овочів і фруктів "Осінь золота", а також благодійний концерт акція "Свій голос віддаю на захист природи", це лише мала частина еколого-просвітницької роботи, яка проводиться в нашому навчальному закладі. 

  

Переглядів: 675 | Додав: rude_nata | Дата: 17.10.2011 | Коментарі (0)

Актова зала ЦД та ЮТ 10 жовтня приймала учасників міського конкурсу юних гумористів "Посміхнемось щиро Вишні", головною метою якого було виявити найталановитіших дітей і дати їм путівку на наступний етап змагання, що проводитиметься на обласному рівні.

Усі бажаючі учні шкіл представили на розсуд глядачів власну інтерпретацію творів О.Вишні. Після кожного виступу лунали голосні оплески, що були нагородою за важку і коітку підготовку дітей.

Отже, ми вітаємо Говоруна Дмитра, учня 6-А класу за 1 місце в номінації "Індивідуальне читання" та творчий дует у складі Дмитра та Дем'янова Олега, учня 5-В класу за ІІ місце в номінації"Колективна театральна категорія", кер. А.В.Чабанова, а також Ігнатенка Богдана учня 8-О класу за 1 місце в номінації "Власні усмішки", кер. О.В.Рашина

Бажаємо юним гумористам перемоги в обласному конкурсі!

Переглядів: 651 | Додав: rude_nata | Дата: 13.10.2011 | Коментарі (0)

17 жовтня у рамках Дня загартування НВК ім. Л.І.Бугаєвської учні і батьки 8‑О класу відправилися на турбазу «Чайка». День видався сонячний, теплий. Краєвиди чудові: зелена травичка, чистота, порядок, золотавий берег Дніпра. Що ще треба для гарного відпочинку. Мами стали клопотати на кухні, тата розпалювали вогнище, діти освоювали територію, граючи у футбол, волейбол, бадмінтон. Після сніданку батьки і діти вийшли на затишну галявину. Усіх чекала гра «Стежками партизанської слави». Перед змаганнями розминка. До речі, батьки показали справжній майстер‑клас. Розділившись на дві команди, учасники розбіглися по всій території, шукаючи заховані букви, щоб розшифрувати таємне послання. Далі завдань було ще багато: пробиралися замінованими стежками, збирали боєприпаси, знищували ворожі танки. Команди показали і хороші знання подій Великої Вітчизняної війни, а на привалі усі разом співали пісень воєнних часів. Діти, граючи, здобули безцінні знання нашої історії, які усе більше віддаляються від нас. Після змагань усіх чекало частування смачною польовою кашею.

Ось так активно відпочивали на свіжому повітрі, єднались з природою батьки і діти. Заморені, але щасливі, переповнені емоціями поверталися ми додому. До речі, такі походи організовуємо кожного року восени і навесні. Діти дуже чекають цього відпочинку, батьки із задоволенням беруть участь у всіх змаганнях і конкурсах. Спільний відпочинок об’єднує і дорослих, і дітей, є прикладом активного і здорового відпочинку.


Переглядів: 677 | Додав: rude_nata | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (0)

У НВК ім.Л.І.Бугаєвської з 12.09.по 23.09. проводилася декада математики, фізики та інформатики.

В рамках цієї декади відбулися відкриті уроки, конкурсні заходи, квести, учнівські конференції.

Учні 7-В класу разом з вчителем Проворченко Юлієї Аркадієввної показали свої знання на уроці з використанням інтерактивної дошки "Лінійне рівняння з однією змінною"

Інтелектуально-пізнавальна гра "Щасливий випадок". підготовлений Коваленко Л.Б. та Проворченко Ю.А., була проведена між учнями 7-х класів. переможцем гри стала команда 7-В класу.

Учні 8-х класів взяли участь у "Конкурсі юних математиків"


Переглядів: 720 | Додав: rude_nata | Дата: 10.10.2011 | Коментарі (0)

15 вересня у м.Полтава відбувся ІІ етап (обласний) Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді.

Команда юнаків у складі: Шахмана Ярослава (11-А), Корешкова Дмитра, Слабуна Дмитра та Гариста Юрія (11-Б), під керівництвом Олександра Войцеховського, посіла ІІІ загальнокомандне місце.

Вітаємо наших переможців, бажаємо великих досягнень і не лише в спорті!

Переглядів: 904 | Додав: rude_nata | Дата: 16.09.2011 | Коментарі (0)


5 вересня 2011 року учень 8-А клсу Бігай Владислав побував на фестивалі майстрів гострого пера "Сміхограй" серед школярів, присвячений дню народження І.П.Котляревського.

Уривок з оповідання В.Нестайка "Тореодори з Васюківки" у виконанні учня справили неабияке враження на членів журі, які одноголосно віддали йому перемогу.

Тож, вітаємо Владислава та його вчителя А.В.Чабанову з першою перемогою в цьому навчальному році, бажаємо подальших успіхів і на малій, і на великій сцені!

Переглядів: 622 | Додав: rude_nata | Дата: 14.09.2011 | Коментарі (0)

10 вересня на Майдані Незалежності відбувся перший тур 1/4 танцювального шоу "Майдан's". Команда Полтава-Комсомольськ досить добре виступила в прямому ефірі телеканалу "Інтер" . За оцінками журі - майдансери нашої області посіли третє місце, а завдяки своїм телеглядачам в сумі балів піднялися на другу сходинку.

Радісно з того, що учасниками цього грандіозного шоу є і учні нашої школи:

Анпілогова Юлія, Булигіна Наталія, сетри Виниченко, Горностаєва Валерія, Іванченко Марія, Захарова Анна, Литвин Денис, Марченко Олена, Роздільна Анастасія, Щербак Анастасія, Півіха Яна,  Сідько Михайло, Федоренко Юлія, Бабяк Артем, Василенко Валерія, Мітіна Альона, Капоріна Марина, Ляшенко Софія, Колісник Марія, Мірющенко Аліна, Проворченко Руслан, Селіванова Каріна, Мацко Валерія, Тюнін Микита, Харченко Дмитро, а також вчитель математики та інформатики Проворченко Юлія, педагог-організатор Наталія Руденко.

Ми щиро бажаємо успіху нашій команді, віримо в те, що вони протягом всього проекту гідно представлятимуть нашу область. Яскравих вам виступів та позитивних емоцій!


Переглядів: 727 | Додав: rude_nata | Дата: 13.09.2011 | Коментарі (0)

Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової і часто нелегкої дороги - дороги до знань, до нових звершень.

Особливо і, безперечно визначальним у житті цей рік стане для малих першачків, яких цього дня прийшло до школи не багато і не мало - 102 учня.

Почесне право прийняти першокласників у члени шкільної родини надали 11-тикласникам. Вони вручили малюкам пам'ятні значки.

Дорогі першокласники, впевнено рушайте у путь. Світ знань чекає на вас.

Дорогі випускники! Хай остання сходинка шкільного життя буде для вас вдалою, успішною, допоможе у здійсненні ваших майбутніх мрій і планів.

Вітаємо із початком нового шкільного року педагогічний та учнівський колективи. Попереду багато справ, тож бажаємо успіхів і впевнених кроків до поставленої мети.

Переглядів: 594 | Додав: rude_nata | Дата: 05.09.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 »

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz