Головна | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 16:13

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Лютий » 13 » "Субботний вечер со звездами"
"Субботний вечер со звездами"
22:39

Саму таку назву мав вечір, присвячений зустрічі шкільних друзів.

Незважаючи на морози, в залі нашої школи зібралося чимало випускників. Гарний настрій, посмішки, теплі слова, обійми  дарували один одному "старі" друзі.

А почалося все, як на звичайному телешоу! Інструктаж перед зйомкою, тренування аплодисментів та вимушеного сміху,  повторення правил поведінки. Адже в цей день на сцену піднялися зірки різної величини.

Першою зі словами побажань виступила директор закладу Алла Миколаївна Тузікова, яка подякувала випускникам, свої учням за те, що вони не забувають рідну школу. Зичила всім міцного здоров'я та здіснення бажань.

Далі гостей чекав приїзд "міністра освіти - Дмитра Табачника". Він зазначив, що з наступного місяця в сфері освіти все буде гаразд  і вчителі отримуватимуть зарплату у тисячах доларів, а саме більше  чверті тисячі доларів :)

І, на завершення свята, до залу завітала переможниця "Битви екстрасенсів" - Галіна, яка передбачила кінець світу, та, навіть, влаштувала його презентацію, а на завершення запевнила всіх у тому, що...

"Чем больше добра и любви, нежности и тепла, тем больше позитивных импульсов мы посылаем во Вселенную, а возвращаясь на землю, они множатся на трое. И до тех пор, пока мы будем с вами встречаться, ну, как минимум в этом зале, с самыми лучшими друзьями детства и юности, с самыми добрыми мыслями и намерениями – нам не страшен никакой конец света!

Поэтому, уважаемые выпускники – мы всегда рады видеть вас в стенах нашей школы. Приходите – мы будем ждать еще долгие-долгие годы!"

Так, свято завершилося.  Але ми сподіваємося, що спогади від нього будуть бентежить душі випускників ще довгий час, а рівно через рік ми з радістю будемо чекати нової зустрічі.


Переглядів: 699 | Додав: rude_nata | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz