Головна | RSSВівторок, 23.04.2024, 16:04

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2010 » Вересень » 02

На всіх чекає вже шкільна країна,

Розкриють двері класи через мить.

І ось – настане та хвилина,

Коли наш перший дзвоник продзвенить.


1 вересня 2010 року в усіх школах нашої квітучої Батьківщини пролунав Перший дзвоник. У цей день НВК ім.Л.І.Бугаєвської також вітав своїх першачків, а прийшло цього року до школи 93 маленькі учні...

Привітати учнів зі святом завітало багато гостей: начальник головного управління пенсійного фонду України в Полтавській області Валерій Костянтинович Руденко, який прибув за дорученням Голови обласної Держадміністрації, заступник міського голови з гуманітарних питань Биндич Людмила Михайлівна, начальник відділу з фізичної культури і спорту Віктор Володимирович Подрєзан, методист міського методичного кабінету Надія Дмитрівна Угнічева,  начальник управління пенсійного фонду у м.Комсомольську Нестеренко Світлана Григорівна, заступник директора з промислової безпеки та охорони праці ПГЗК Ігор Михайлович Зінченко, представник дирекції ПГЗК з кадрових питань і побуту Руслан Іванович Клименко, завідуючі ДНЗ "Горобинка"  Світлана Валентинівна Кулініч та ДНЗ "Попелюшка" Олександра Вікторівна Грищенко .

Особливим цей день був також і для одинадцятикласників. Сьогодні для них продзвенів останній Перший дзвоник.  Але, не дивлячись на це, у наших гостей знайшлось багато добрих побажань для всіх учнів НВК.

Традиційно на лінійці, присвяченій Дню Знань, вручаються нагороди учням і вчителям, які надійшли на адресу школи під час літніх канікул. Та всеж найбільше уваги в цей день отримали учні 1-х класів: ПГЗК знову порадував первачків щедрими подарунками, учні 5-х класів  вручили класний оберіг - ляльку Марійку, а учні одинадцятих класів прикрасили святкове вбрання малюків - маленькими дзвіночками. А на додачу  до всього вони отримали горщики зі шкільною кашею, яка зробить їх однокашниками. 


І, звичайно, яке ж свято Першого дзвоника без  переливів першого дзвінка. Святкова процесія зробила почесне коло. Свято наближається до завершення, попереду цілий навчальний рік.

Тож, бажаємо вам, любі першачки, впевненно переступити порог шкільної країни!

Шановні одинадцятикласники! У вас залишилося зовсім не багато часу до того дня, коли ви зробите свій вибір. Тож бажаємо вам не помилитися у цьому.

Дорогі учні НВК ім.Л.І.Бугаєвської! Бажаємо усім вам великих успіхів у навчанні, міцної дружби, цікавих уроків та веселих перерв!

   




Переглядів: 857 | Додав: rude_nata | Дата: 02.09.2010 | Коментарі (0)

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz