Головна | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:28

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Квітень » 14 » Агітбригада "Екологічна варта" - краща в області!
Агітбригада "Екологічна варта" - краща в області!
12:09

11 квітня у м. Полтава відбувся конкурс-огляд колективів екологічної просвіти. Участь в ньому узяли 7 агітбригад та 7 екотеатрів області.  Місто Комсомольськ вже 10-й рік поспіль представляє агітбригада "Екологічна варта" НВК ім. Л. І. Бугаєвської, переможець міського конкурсу.  І вже вдев'яте   стає переможцем обласного. 

Відсвятувати 10-річницю (у 2009 році ми посіли ІІ місце) "завадила" агітбригада з м. Миргород, яка несподівано звідкись узялась  і, як стало відомо, в  нікуди і поділась.

Чотири роки "Екологічна варта" представляла Полтавщину на Всеукраїнському конкурсі в містах Київ, Луцьк, Донецьк, Біла Церква і коли перемога здавалася такої близькою – вона, надія, раптово зникала. Керівники довгий час не змогли зрозуміти позиції членів журі, які віддавали перемоги командам часом не сильнішим за нашу, а навпаки. Та коли раптово з'явилася команда міста Миргорода – все стало на свої місця.

Справа в тім, що команда переможець конкурсу наступного року приймає у себе Всеукраїнський конкурс і, декого не приваблює місто Комсомольськ з його гірничо-збагачувальним комбінатом, а от Миргород – місто-курорт, чом б там не відпочити!?. Так команда Миргорода стала переможцем минулорічного, та господарями цьогорічного Всеукраїнського конкурсу.  На жаль,  вже нічого не поробиш і ще довгий час нам доведеться впевняти всіх в тому, що наше місто – одне з найкращих в Україні, що ми вміємо організовувати не тільки обласні і Всеукраїнські заходи, а, навіть, і міжнародні  на європейському рівні. Ми пишаємося своїм містом і співпрацею з Полтавським ГЗК, а саме з Олександром Васильовичем Сеником, людиною не байдужою до навколишнього середовища. Але це інша історія...

З кожним роком перемоги нам даються все важче і важче.  Агітбригада -такий жанр мистецтва, де ти постійно говориш майже про одне й те саме, тільки по іншому. Ідеї, важлива складова успішного сценарію, виступу. За 10 років їх було вже стільки, що й сам дивуєшся – звідки? А, як відомо, іноді людина вигоряє, бо це ж не театр, в якому сьогодні можна поставити одну п'єсу, завтра іншу.  Та поки у нас ще є сили і бажання,  поки ми можемо посіяти у дитячих душах добре і вічне, навчити любити все навколо і змусити це робити дорослих, ми будемо працювати для того, щоб наша Земля залишалася, точніше ставала ще прекраснішою, а ідеї… Якщо ти ідеш у світ і з добром, то саме цей світ і буде дарувати їх нам.

Бажаємо успішного виступу нашій команді на XXI Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти у м.Миргород!

 P.S. Команда Миргорода цього року не виступила на обласному конкурсі, мотивуючи це тим, що одинадцятикласники закінчили школу і, не змогли увійти до складу агітбригади. Та це не виправдовує її керівників, адже в агітбригаді "Екологічна варта" на зміну випускникам теж приходять нові діти, які вчаться бути кращими за попередніх вартівців і, впевненно тримають перемогу "до" появи і "після"  зникнення "одноразових переможців". Саме тому зараз хочеться згадати рядки О.Бальзака: "Во всех делах человеческих постоянство есть высшее проявление силы".

 


 

Переглядів: 1715 | Додав: rude_nata | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz