Головна | RSSЧетвер, 28.03.2024, 20:28

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Листопад » 06

4 листопада в актовій залі нашого закладу було гаряче!!! Ще б пак! Саме цього дня тут відбувався шкільний конкурс команд КВН серед учнів 9-х та 10-х класів. Участь у розв'язанні  питання "хто ж є найвеселішиий і кмітливіший", взяли команди: 9-Б класу "ОП!, 9- А класу "Клуб фанатов Павлика Морозова", 10-А класу - "Интеллигенты". 10-Б класу "Lucky teаm".

Місяць тому команди отримали тему гри: "Шкільні будні", а в музичному домашньому завданні намагалися з'ясувати, щоб відбувалося "Если б не было школ".

Розкриття теми в КВН - річ важка, рідко хто з учасників  взагалі звертає на це увагу, але найбільше дотрималися теми, та і домашнє завдання було найбільш наповнене музикою у команди "ОП!" Артистичні дівчата, капітан Марина Зубова та Анастасія Трач,  майже самі витягли на своїх плечах цю нелегку ношу і здивували жюрі новими яскравими образами: злий учитель та герой телепередачі "Умники и не очень..."

Команда 10-А класу - команда із досвідом. Вони вже брали участь в конкурсі минулого року та й серед них є вже КВНщики з досвідом міського, зонального та обласного рівнів, а тому їм, здається було найлегше. А може й навпаки,  після злету минулого року - втриматися на хвилі успіху і не впасти, чи не найважче! Та вони виступили гідно.  (Оплески глядачів) Найкращими акторами  хотілось би назвати двох Анастасій Щербак та Роздільну.

10-Б клас - новачки. От кому було справді найважче. Ні тобі досвіду, ні тобі лідера, який би взяв і повів за собою. Тим не менш - вони знайшли вихід з ситуації та звернулися по допомогу старших учнів. Отже під керівництвом Олени Теслі учні вирушили в нелегку путь і як результат - вдалий початок, молодці!  Мініатюра "салат" довела глядачів до сміху із сльозами на очах. Браво, Богдан! Ну, і  головне, що таким чином, новостворений коллектив 9-А та 9-С класу, тепер вже 10-Б - згуртувався для подальших перемог. 

Команда, яка здивувала найбільше, команда 9-А класу. До дня виступу про них ніхто і не чув. Репетирували, на відміну від інших, у класному кабінеті. Мікрофони побачили за 2 години до гри. Своєрідний гумор, такий часом незрозумілий, визивав хвилю позитиву у глядачів. Дівчинка з рогаликом, Лілія Галаган була настільки безпосередньою, що за одноголосним рішенням членів жюрі стала одним із учасників шкільної команди. До неї також приєдналася її однокласниця Євгенія Ліхожон, дівчинка, яка майже сама відіграла розминку.

До складу шкільної команди такоєж потрапили хлопці, ну куди ж без них! Це - Дерій Михайло, Остапець Роман, Багі Йожеф.

Отже, вітаємо новостворену команду "РММ". Бажаємо їм перемог на шкільному і подальших конкурсах!




Переглядів: 909 | Додав: rude_nata | Дата: 06.11.2011 | Коментарі (1)

Адміністрація однієї з британських шкіл в графстві Сомерсет під загрозою покарання заборонила своїм учням цілуватися. За інформацією The Daily Telegraph, директор школи Кріс Річардсон (Chris Richardson) заявив, що не дивлячись на передові погляди, його учбовий заклад дотримуватиметься "традиційних цінностей”.
У школі навчається близько 1200 учнів у віці від 13 до 18 років. Батьки школярів заявили, що не схвалюють заборону, оскільки вважають, що поцілунки є невід’ємною частиною життя сучасних підлітків.
Школа отримала винагороду уряду Великобританії за постійне поліпшення результатів іспитів в попередні роки. Проте вона не вперше потрапляє на сторінки друку у зв’язку з скандалами про порушення шкільної дисципліни.
У 2007 році 16-літній Том Бослі (Tom Bosley) був ледве не виключений за те, що їв яблуко на тенісному корті, де вживання їжі строго заборонене. У 2003 році 22 учні були звинувачені в тому, що носили формені піджаки, куплені в супермаркеті, замість дорожчих, які продавав постачальник шкільної форми.
Батьки неодноразово повідомляли про покарання школярів, які носили чорні брюки трохи не того відтінку, який затвердила адміністрація. Порушниками дисципліни також оголошувалися учні, які знімали піджаки в спекотну погоду або розстібали верхні ґудзики сорочок.
 У одному з випадків обурені батьки навіть організували комітет протесту. Про те, які дії послідують після введення заборони на поцілунки інформація доки не поступала.


За матеріалами: Лента.Ру
Переглядів: 588 | Додав: rude_nata | Дата: 06.11.2011 | Коментарі (0)

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz