Головна | RSSЧетвер, 28.03.2024, 19:31

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Травень » 26

25 травня свято прощання з початковою школою завершило навчальний рік. Похвальні листи вручено, всі слова сказані, починається пора канікул.

Отже, ми прощаємося з учнями до 1 вересня 2012 року.

Переглядів: 517 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

25 травня в НВК ім. Л. І. Бугаєвської відбулося свято останнього дзвоника для учнів 1-8 та 10 класів. Свято вийшло радісним і водночас сумним. Радісним від того, що нарешті учні дочекалися таких жаданих канікул, а сумним, тому що вперше воно проходило без випускників, їх чутливого вальсу,  настанов молодшим школярам.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Скрипниченко Віра Петрівна підсумувала досягнення учнівського, педагогічного та батьківського колективів за 2011-2012 н.р.

Магістр знань із своїми помічниками привітали учнів із закінченням навчального року та передав грамоти і похвальні листи, які були  вручені учням за високі досягнення у навчанні.

Вокальна група "Первоцвіт" побажала всім бути неповторними, особистими та при цьому пам'ятати, що у всіх нас одне коріння.

Останній дзвоник випала честь дати учасникам агітбригади "Екологічна варта", які гідно представили Полтавську область  на Всеукраїнському конкурсі колективів екологічної просвіти і посіли почесне ІІ місце.

Свято скінчилося. Гомін у шкільному дворі затих  до 1 вересня 2012 року.

Переглядів: 557 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

22 травня у м.Київ відбувся Національний форум Всеукраїнського конкурсу "Добро починається з тебе"

На конкурс  було подано більше 300 проектів. 100 фіналістів запросили в цей день у Будинок вчителя. До фіналу пройшов і проект НВК ім. Л. І. Бугаєвської під керівництвом Наталії Руденко, яка презентувала на цьому форумі роботу закладу  в даному напрямку.

Дуже приємно, що проект був відзначений членами журі і нагороджений дипломом лауреата, який був вручений засновницею фонду "Україна 3000" – Катериною Ющенко.

Ми вдячні всім: учням, вчителям, батькам, які допомогали нам в цій святій справі. Спільними зусиллями, протягом року нам вдалося зібрати близько 11 тис.грн. на лікування хворих діточок. Можливо ці кошти є незначними в тисячах щоденних витрат родин, але комусь вони подарували надія на одужання, життя. 

Закликаємо вас і надалі бути активними учасниками благодійних акцій, адже ще так багато людей потребує нашої з вами допомоги. Пам'ятайте, що всі добрі справи обов'язково повернуться вам сторицею.

Детальніше про подію можна прочитати тут


Переглядів: 767 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

19 травня у День піонерії, якому цього року виповнилося б 90 років, учні 5-А класу, з класним керівником Манько Ілоною Володимирівною та батьками влаштували свято справжніх радянських часів. З горном, барабаном, піонерськими піснями та клятвою вони прийняли в "піонери" власних батьків. Ті, хто в свій час входив до лав цієї організації, були дуже зворушені, на мить повернулися в дитинство, пригадали роки, проведені у школі. Згадалися і піонерські зорькі,  і як всім класом збирали макулатуру та металолом, як вміли працювати в піонерських ланках та багато іншого. Далі були змагання і для дітей, і для батьків.

Відпочиваючі поруч, були приємно здивовані цим дійством і, навіть, попросили подарувати піонерський галстук. 

Свято вийшло незабутнім і можна сміливо стверджувати, що сьогодні, як і раніше, спільні справи згуртовують і ведуть до найвищих сходинок переможного п'єдесталу. Підтвердженням цього є результат спільної роботи дітей, вчителів і батьків: навчальний рік з похвальними листами закінчили 11 учнів 5-А класу, інші 8-м – стали хорошистами.

Так тримати!

           

Переглядів: 787 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

Вітаємо учасників Міжнародного дитячого фестивалю "Мистецьке сузір'я" вокальний гурт "Первоцвіт" із ІІІ місцем та вокальну групу "Ліра" із І місцем.


Переглядів: 591 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

17 травня волонтерами НВК ім. Л. І. Бугаєвської у відділ у справах сім'ї та молоді було передано 905 грн.  Ці кошти були зібрані для Дарини Кисельової під час акції "Милосердя".


Переглядів: 564 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

12 травня в усіх школах країни відбулися випускні вечори, не виключенням став і наш заклад. Кожного року красиві,  юні хлопці та дівчата залишають шкільні стіни. Це свято ніколи не залишало байдужим нікого. Останній раз діти підіймалися на сцену рідної школи, спілкувалися з вчителями, говорили слова вдячності як учні. 

Цей випуск був дуже незвичайним, починаючи з 1-го вересня 2001 року. Тоді 6-річні діточки переступили поріг школи як учні, що розпочнуть навчання за новою 12-ти річною освітою. У зв'язку з цим переходом підручники не встигали друкуватися з необхідною швидкістю і кількістю, а тому, частіше за все, їм доводилося вчитися за електроними підручниками. Повернення на 11-ти річний термін навчання  і, нарешті, скорочений навчальний рік у зв'зку із проведенням "Евро 2012". 

Та, незважаючи на всі ці примхи, діти закінчили навчання, і педагогічному колективу, батькам є чим пишатися: 5  із 38 учнів закінчили її з золотою медаллю. Це Андрієвська Олександра, Красільнікова Юлія, Кудринська Ірина, Тесля Олена та Яструб Максим. 

Свято вручення медалей, як завжди, яскраво і весело відбулося на театральній площі Палацу культури і творчості, а потім, у стінах рідної школи, інші учні отримали такий довгоочікуваний атестат.

Учителі, адміністрація школи, батькі - всі бажали дітям знайти вірний шлях і впевненно крокувати вперед, будувати своє щасливе майбутнє та мабутнє нашої держави.

Вітаємо наших зірочок із святом, бажаємо вдало скласти ЗНО і вступити в омріяні ВУЗи!

Переглядів: 709 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

11 травня в усіх школах міста пролунав останній дзвоник для учнів 9 та 11-х класів. НВК ім. Л. І. Бугаєвської не став виключенням. В цей світлий сонячний день, провести у доросле життя випускників на подвір'ї зібралась вся шкільна родина.

Перед початком лінійки, із великим хвилюванням, першачки пов'язали 11-тикласникам традиційні стрічки "Випускник - 2012"

Привітати випускників із закінченням школи в цей день прийшли шановні гості: заступник міського голови з гуманітарних питань Угнічева Надія Дмитрівна, начальник міського відділу освіти Шошина І.В., методист міського методичного кабінету Щербина Л.О., директор по промисловій безпеці та охороні праці ПГЗК Зінченко І.М., зав ДНЗ «Горобинка» Кулініч С.В., голова батьківського комітету Кузьмін Л.В.

У своїх промовах Надія Дмитрівна, Ірина Володимирівна та Лілія Олександрівна  бажали випускникам вдало скласти ЗНО та правильно обрати ВУЗ для подальшого навчання. 

Як наголосив І.М.Зінченко, від правильного вибору професії залежить доля кожної людини у її подальшому житті. Людина почуває себе щасливою тільки тоді, коли працює із задоволенням. Крім того, він привітав випускників від імені голови правління ОАО Полтавський ГЗК В.В.Лотоуса та пообіцяв, що найближчим часом розпочнуться ремонтні роботи по заміні вікон та системи опалення актової зали в рамках проекту Благодійного фонду Полтавський ГЗКа - "Оновлене місто".

Директор Алла Миколаївна Тузікова разом із гостями вручила чимало похвальних листів за особливі досягнення у вивченні окремих предметів.

Вальс, у виконанні випускників, провів риску між дитинством та дорослим життям, у яке вони вирушили, взявшись за руки з батьками.

Щасти тобі, випускник НВК 2012 року!

Переглядів: 615 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

Напередодні Дня Перемоги учні 1-х класів НВК ім. Л. І. Бугаєвської вшанували пам'ять загиблих під час Великої Вітчизняної війни. 8 травня наймолодші школярі поклали квіти до Стели загиблих під час форсування Дніпра.

З кожним роком ветеранів війни стає все менше. Молоде покоління  знає про війну лише з фільмів, а наше завдання полягає в тому, щоб пам'ять про людей, які подарували нам мирне небо і щасливе життя, не згасала ніколи.

                                               


Переглядів: 560 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

4 травня хлопці та дівчата стали учасниками святкового заходу "Ніхто не забутий, ніщо не забуте". З блиском в очах зустрічали дітей відвідувачі центру "Калина". Музично-літературна композиція "Вічна пам'ять" у виконанні студії художнього читання під кер. Чабанової А.В., вірш у виконанні Лілія Галаган "Тамарка" та пісня "А закаты алые" у виконанні Ксенії Негоди та Анастасії Трач повернули глядачів до подій ВВв і сльози на очах присутніх були тому підтвердженням. Дмитро Говорун виконав на баяні відому пісню, яка звучала у фільмі "В бой идут одни старики", "Ніч яка місячна". Бабусі та дідусі підхопили мотив пісні та із задоволенням доспівали її до кінця. Гумористичний дует у складі Олега Дем'янова та Дмитра Говоруна заставив посміхнутися кожного та пригадати дитинство і молоді роки. Марина Капоріна та вокальна гурт "Ліра" подарували музичні вітання.

На згадку про свято учні подарували присутнім квіти і смачний пиріг. Бажаючі сфотографувалися з дітьми на згадку про цей день.

 

Переглядів: 508 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

3 травня у встановлений час по школі пролунав довгий дзвоник. По сигналу учні разом з вчителями повинні були покинути приміщення школи за встановленими планом евакуації шляхами. За три хвилини, трьома виходами, близько 900 чоловік залишили будівлю школи і зібралися на футбольному полі. Тут відбулися показові виступи пожежної частини м.Комсомольська.

Після виступу в актовій залі школи відбувся виступ шкільної агітбригади "Юні рятівники", які в зональному конкурсі посіли 2 місце. Вони розповіли присутнім в залі про правила пожежної безпеки.

           


Переглядів: 649 | Додав: rude_nata | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz