Головна | RSSСереда, 24.04.2024, 04:47

Комсомольський навчально-виховний комплекс ім.Л.І.Бугаєвської

Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2012 » Червень » 13

Благодійний фонд братів Кличко вже котрий рік поспіль проводить конкурс "Клич друзів - граймо разом!" Кожного разу вони розігрують 12 спортивних майданчиків, які будуть встановлені у дворі переможців. Педагог-організатор НВК ім.Л.І. Бугаєвської Руденко Наталія Митрофанівна разом з учнями закладу, який є освітньо-інформаційним центром Національної мережі Шкіл сприяння здоров'ю, стала ініціатором та співорганізатором участі у цьому конкурсі. 

"Я дізналась про цей конкурс під час перебування на форумі "Добро починається з тебе". До закінчення терміну подання заяв (25 травня)  залишалося всього 3 дні, обсяг роботи, який необхідно  виконати чималий: слід було відправити колективний лист з підписами від родин, що мешкають у дворі, фотоматеріали заходів, дозвіл на встановлення майданчика, а в цей час у школі, напружений тиждень, закінчення навчального року, та знайшлися батьки, які також небайдужі до виховання власних діточок. Разом з Світланою Кривошея,  ввечорі того ж дня, ми організували малечу для проведення ігор, естафет.  Діти, збіглися на "збори", як бджоли на мед. Їм, виявилося, того і треба було, щоб хтось їх згуртував, з ними пограв, навчив, як проводити час. Матеріали було зібрано і відправлено, залишалося чекати. 

І ось, 3 червня, на сайті Благодійного фонду братів Кличко з'явилася інфорація про переможців. Побачивши там нашу область, наше місто і нашу вулицю, я не повірила своїм очам.  Організатори конкурсу обіцяють, що вже в липні ці майданчики з'являться у дворах. До сьогоднішнього дня, я тримала цю інформацію в секреті, як говорять "Скажемо гоп, як перескочимо". Та коли побачила відео, на якому один з братів Кличко назвав нас переможцями, можу сміливо сказати всім -  МИ ВИГРАЛИ, чекаємо на спортмайданчик вже найближчим часом."

Відео оголошення переможців

            




Переглядів: 770 | Додав: rude_nata | Дата: 13.06.2012 | Коментарі (0)

13 червня 2012 року на довгий час залишиться у пам'яті малечі пришкільного табору "Дзвіночок"  Цей день не відзначився перемогою нашої збірної на Євро, але  енергетика, яка вирувала у повітрі, емоції, що переповнювали дітей, були не меншими.
Цього дня на берег міського пляжу прибув морський цар Нептун.
Прибув він не сам, а зі своєю свитою, яка цілу годину розважала малечу. Діти зустрічали гостей оплесками, із задоволенням грали у "Водоносів", танцювали із Бабою Ягою, будували замки з піску  та морські фігури під час гри "Море хвилюється", співали веселі пісні.
Та найнесподіванішим для них стало купання директора та працівників табору, вихователів і вожатих загонів. Діти із задоволенням скандували "Сумно, сумно!", адже після цих слів чортенята "кидали" у воду всіх, хто "завинив" перед дітьми. Після команди "Плі!" всі кинулися до водної зброї і "скупали" тих, хто залишився сухим. Свято вийшло надзвичайно цікавим. Стомлені та щасливі діти повернулися до табору та заснули без задніх ніг.






Переглядів: 602 | Додав: rude_nata | Дата: 13.06.2012 | Коментарі (0)

Форма входу

   Пошук

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz